Menu

De Lange Brink Fysiotherapie

Wij zijn een middelgrote praktijk in het centrum van Soest en hebben gekozen om samen met 4 huisartsen en een psycholoog gezondheidszorg te leveren. De patiënt als individu staat hierbij centraal.

Bij de fysiotherapeut kunt u terecht met al uw klachten aan het bewegingsapparaat. Wij vinden het belangrijk een prettige en veilige sfeer uit te stralen. Wij vragen van u een actieve instelling om mee te denken en te werken zodat u snel weer optimaal kan functioneren.

Daarbij is het belangrijk dat er steeds een doel wordt benoemd waar aan gewerkt moet worden in de behandeling. Het doel is gericht op uw persoonlijke situatie en wensen.

Tijdens het eerste contact trachten wij samen met u de haalbare doelen boven water te krijgen en welke rol de fysiotherapeut daarin kan spelen om deze te bereiken. De laatste zitting zal worden gebruikt om de behandeling en het bereikte doel te evalueren. Ook wordt er tijd vrij gemaakt om uw verwijzer op de hoogte te stellen van het bereikte resultaat.

Doordat we met meerdere disciplines onder een dak zitten zijn de verwijslijnen kort. Voor trainings doeleinden hebben wij de beschikking over een oefenruimte met diverse toestellen op meerdere locaties.

Contactinformatie

De Lange Brink Fysiotherapie

De Lange Brink Fysiotherapie
Lange Brinkweg 63-a
3764 AB Soest

Paramedie Soest| Dalplein 61| 3762 BN Soest| info@paramediesoest.nl